Tampereen eräpalvelu toteuttaa retkipalvelut Tampereella

Tampereen Eräpalvelu tarjoaa lyhyitä, kahdesta neljään tuntia kestäviä retkiä lähiympäristössä sijaitseviin luontokohteisiin. Kokeneet oppaamme noutavat sinut tai koko ryhmäsi ennalta sovitusta tapaamispaikasta ja palauttavat seikkailun jälkeen haluttuun paikkaan. Kaikki reitit ovat turvallisia ja hyvin hoidettuja kaupungin ylläpitämiä kohteita, ja tiimimme on käynyt ne myös etukäteen läpi. Järjestämämme opastetut retkipalvelut sopivat kaikille ja ovat oivia esimerkiksi työporukan kanssa tehtäviin happihyppelyihin tai tykypäiviin. Elämysretket luonnossa sopivat myös ystäväporukoiden, polttaripoppoon tai perheen kesken yhteisiksi hetkiksi. Toteutamme retkipalvelut Tampereella kaikenlaisille liikkujille ja luonnosta nauttiville.

Luontoretket Tampereella – kanssamme suunnistat mm. näille retkille:

  • Riippumattoretket
  • Melontaretket
  • Lumikenkäretket
  • Kintulammen retki
  • Suolijärven retki
  • Kaupin kävelyretki
  • Koukkujärven retki
  • Vaakkolammen retki

Järjestetyt retket Tampereella kokeneen oppaan kanssa

Kintulammen retki
Kintulammen retkeilyalue on mitä mainioin päiväretken kohde. Kintulampi sijaitsee Tampereen pohjoispuolella rauhallisissa maisemissa. Reitillä sijaitsee mm. tulipaikkoja ja laavuja, joita hyödynnämme tarpeen mukaan. Tutustu lisää » ((((https://www.tampere.fi/luonto-ja-ymparisto/luonnossa-liikkuminen/retkeily/kintulammin-retkeily-ja-luonnonsuojelualue))))


Suolijärven retki
Suolijärvi sijaitsee pienen heiton päässä Hervannasta. Kaunis Suolijärvi tarjoaa nopean hypyn keskelle luonnonrauhaa. ((((( Tutustu lisää » https://www.tampere.fi/luonto-ja-ymparisto/luonnossa-liikkuminen/suolijarven-luontopolku ))))


Kaupin kävelyretki
Kaupin kävelyretki tehdään aivan Tampereen keskustassa, kauniin Näsijärven rannalla. Kaupin metsissä polveilee mielenkiintoisia ulkoilureittejä, joihin tutustumme. (((( Tutustu lisää »
https://www.tampere.fi/liikunta/liikuntapaikat/kaupin-urheilupuisto ))))


Koukkujärven retki
Koukkujärven luontopolku sijaitsee Tampereen eteläpuolella Vuoreksen kaupunginosassa. Koukkujärven maastot ovat soisia ja reitillä onkin paljon pitkospuita.
((( Tutustu lisää » https://retkipaikka.fi/vuoreksen-koukkujarven-luontopolku-tampereella/ ))))


Vaakkolammen retki
Vaakkolammin luonnosuojelualue sijaitsee Tampereen keskustasta muutama kilometri länteen. Reitti kulkee läpi vehreiden lehtojen sekä vaikuttavan Likokallion kalliomuodostelmien.((( Tutustu lisää » https://visittampere.fi/nahtavyydet/vaakkolammin-luonnonsuojelualue/ ))))

Riippumattoretki on todellinen heittäytyminen pois arjesta!

Koe Tampereen seudun parasta luontoa opastetulla riippumattoretkellämme! Ammattitaitoiset oppaamme varmistavat, että kokemuksesi on turvallinen ja sujuva. Oppaamme kanssa tutustut alueen ainutlaatuisiin luontopaikkoihin, ja nautit samalla raikkaasta ilmasta, upeista näkymistä sekä kuunnellen ja havaiten alueella liikkuvia eläimiä. Retkellä huomaat, että jo pienen matkan päässä kaupungin vilinää löytyy upeita luontoelämyksiä. Järjestämämme riippumattoretki on unohtumaton kokemus, josta jää varmasti pysyvät muistot. Riippumattoretkellä uppoudut luontoon – katselet upeita maisemia ja lipuvia pilviä sekä nautit rauhasta ja hiljaisuudesta. Kanssamme jätät hektisen arjen hetkeksi sivuun ja rentoudut ja virkistyt kauniissa luonnossa. Retkemme on suunniteltu turvallisuutesi ja viihtyvyytesi huomioon ottaen.

Suositut melontaretket Tampereella

Haluatko tutustua melontaan? Tai syventää mielenkiintoista harrastustasi? Melontaretkellämme pääset melomaan kokeneen oppaan kanssa ja saat parhaat mahdolliset vinkit onnistuneeseen melontaretkeen. Kanoottivuokraus ja opastettu kierros on hyvä lähtökohta aloittaa uusi harrastus. Tampereen seutu on täydellinen kohde niin aloittaville kuin kokeneillekin melojille, jotka haluavat tutustua alueen rikkaisiin vesistöihin. Melontaretki on erinomainen tapa tutustua luontoon ja viettää mukava päivä vaikkapa työkavereiden, polttariporukan tai ystävien kesken – voit lähteä mukaan myös yksin, retkeltämme löydät varmasti uusia tuttavuuksia! Lähde kanssamme rohkeasti vesille – kajakkimme vie sinut uusille vesille!

Lumikenkäretket Tampereen alueella


Mitä tehdä Tampereella talvella? Meiltä voit vuokrata lumikengät käyttöösi omatoimista retkeäsi varten, tai voit lähteä matkaamme opastetulle kierrokselle! Tampereen alueelta löytyy mukavasti reittejä, joissa pääset kulkemaan lumikengillä ja tutkien ympäristöä hieman uudenlaisesta näkökulmasta. Annamme mielellämme vinkkejä siihen, miten saat retkestäsi mahdollisimman paljon irti. Kaupunkia ympäröivät mitä kauneimmat maastot, tarjoten niin haastavia reittejä kuin rauhallisempia polkuja niille, jotka haluavat edetä rauhallisesti ympäristöä havainnoiden. Lumikenkävuokraus on oiva alku aloittaa uusi harrastus – tule kokeilemaan rohkeasti!
Järjestämme retkipalvelut Tampereella – kysy lisää!

Tampereen eräpalvelu toteuttaa parhaat järjestetyt eräretket kaikille luonnosta ja reippailusta kiinnostuneille. Järjestämme eräretket Tampereella vuosien kokemuksella, kokeneen oppaan ohjaamana. Oppaamme kanssa pääset kysymään luontoon liittyviä kysymyksiä. Parhaat eräretket syntyvät mukavassa seurassa, kokeneen oppaan vetämänä, hieman itseään haastaen ja uusista seikkailusta nauttien. Tule mukaan!

Yhteystiedot